Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Spetterende afscheidswedstrijd voor Eric Pang in Almere

© Alex van Zaanen+

In een goed gevuld Topsportcentrum Almere heeft badmintonner Eric Pang afscheid genomen van het internationale topbadminton.

De 7-voudig Nederlands Kampioen speelde samen met Koen Ridder een demonstratiewedstrijd tegen de Indonesische badmintonlegende Taufik Hidayat en talent Justin Teeuwen. Na afloop van de wedstrijd, die eindigde in 27-25, kreeg Pang een staande ovatie van het publiek.

Voorafgaand aan de afscheidswedstrijd konden kinderen tijdens een persconferentie Pang en Hidayat de hemd van het lijf vragen. Tevens was er tijd vrijgemaakt om met beide voormalig topspelers een shuttle te slaan in de Breedtesporthal.

Pang was in 2012 de tweede Nederlander ooit die Yonex Dutch Open op zijn naam schreef. Badminton Nederland wil Eric Pang bedanken voor alle mooie jaren die hij het Nederlandse badminton heeft bezorgd.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Piek keeps home hopes alive

2 jaar geleden

volgend artikel

Twee halve finales voor Selena Piek op Yonex Dutch Open

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws