badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
VELO wint ook vijfde speelronde van de Carlton Eredivisie - badmintonline.nl
© badmintonline.nl

VELO wint ook vijfde speelronde van de Carlton Eredivisie

VELO wint ook vijfde speelronde van de Carlton Eredivisie - badmintonline.nl
© badmintonline.nl +

Zaterdagavond 17 oktober speelde VELO de vijfde speelronde van de Carlton Eredivisie tegen Roosterse. Na een geslaagde afscheidsreceptie van Gerard van Zundert won VELO alweer de vijfde wedstrijd op rij.

Doordat een grote meerderheid van de aanwezigen bij de afscheidsreceptie van Gerard ook aanwezig was bij de wedstrijd van het eerste team, werd er in een druk bezette hal begonnen aan de wedstrijd tegen Roosterse.

Het damesdubbel Halkema/Khoeblal-Malaihollo had niet meer dan twee sets nodig om het duo Knuth/Knaepen te verslaan. De heren Middelburg/Vlaar waren goed op dreef door de eerste set te winnen, maar begin tweede set moest Nico Hermans helaas opgeven door een blessure aan zijn schouder. Dit betekende een 2-0 voorsprong voor de Wateringers.

De heren Stijn de Langhe en Alex Vlaar traden aan de singel. Stijn vocht voor wat hij waard was, maar moest zijn meerdere erkennen in Marijn Put. Alex had daarentegen niet veel moeite met zijn tegenstander Rick Steuten en pakte de winst in twee sets. Imke van der Aar speelde vervolgens een goede singel tegen Ann Knaepen. Na winst in de eerste set en verlies in de tweede set, herpakte Imke zich goed in de derde set en sleepte zo de winst binnen. Lisa Khoeblal-Malaihollo speelde tegen de lange Wendy Hoeve. Zoals wel vaker tussen hen werd het ook dit keer een driesetter, waarin Wendy ditmaal aan het langste eind trok. Dit bracht de tussenstand op 4-2 voor VELO.

Het gemengddubbel Halkema/Middelburg had in het begin wat moeite met de tegenstanders Knuth/Steuten, maar in de derde set heersten zij weer zoals vanouds, waardoor de winst een feit was. Van der Aar/De Langhe hadden ook moeite met hun tegenstanders Molenmaker/Put. Na een lange driesetter ging de winst uiteindelijk naar Roosterse met 21-19 in de derde set. De eindstand werd hiermee op 5-3 voor Van Zundert / VELO gebracht.

De volgende wedstrijd van Van Zundert / VELO is volgende week zaterdag 24 oktober om 17.00 uur tegen Victoria.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Wat vind jij? Er zijn al 46 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws