badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Zaterdag 24 oktober 2015: Almere tegen Slotermeer - Badminton Nederland
© Badminton Nederland

Zaterdag 24 oktober 2015: Almere tegen Slotermeer

Zaterdag 24 oktober 2015: Almere tegen Slotermeer - Badminton Nederland
© Badminton Nederland +

Komende zaterdagavond 24 oktober 2015 speelt Qontent Almere om 19.00 uur in Sporthal Raggers tegen het Amsterdamse Slotermeer.

Qontent Almere staat bovenaan in poule B van de Carlton Eredivisie met 33 punten uit vijf wedstrijden. BV Slotermeer heeft 9 punten uit vier wedstrijden.

Toch zal het bepaald geen walk-over worden voor de Almeerders, want de Amsterdammers kunnen een beroep doen op een Indonesische topspeelster en een Zweeds-Maleisische dubbelspeler of zoals u wilt Maleisische Zweed. De Almeerders moeten er dus fors tegenaan om hun voorsprong op Duinwijck te behouden, dat tweede staat in poule B met 27 punten.

Zonder meer weer een boeiende speelronde, waarbij de wedstrijd Duinwijck tegen Amersfoort wellicht het meest in het oog springt. Maar ook de wedstrijd tussen de staartclubs Van Zijderveld tegen Smashing zal spannend genoeg zijn. En van Roosterse mag verwacht worden dat zij tot het uiterste zullen gaan om hun derde plek in poule B te verstevigen. Van Zundert / VELO heeft op papier een relatief eenvoudige klus te klaren in Hoensbroek, maar let wel, op papier.

Al met al alle reden voor de badmintonliefhebbers om één van de wedstrijden te bezoeken, waarbij we in de regio Amsterdam Almere, vanzelfsprekend de wedstrijd Qontent Almere tegen BV Slotermeer aanbevelen. Altijd veel publiek, prima sfeer, gezellig in de kantine en bovendien gratis parkeren.

geplaatst door

verkregen via BV Almere

Wat vind jij? Er zijn al 45 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws