badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Almere komend weekend naar Wateringen - Badminton Nederland
© Badminton Nederland

Almere komend weekend naar Wateringen

Almere komend weekend naar Wateringen - Badminton Nederland
© Badminton Nederland +

Zondag 8 november 2015 om 15.00 uur speelt Qontent Almere in Wateringen tegen VELO.

Almere staat op de eerste stek in poule B van de Carlton Eredivisie met 46 punten uit zeven wedstrijden en Van Zundert Velo staat in poule B op een tweede plaats met 38 punten uit evenveel wedstrijden.

Op voorhand kunnen we er vanuit gaan dat dit een hoogst interessante wedstrijd gaat worden, waarbij de uitslag niet te voorspellen is. Qontent Almere is nog ongeslagen en heeft het afgelopen weekend met 6-2 gewonnen van Duinwijck, terwijl Van Zundert Velo met dezelfde cijfers ten onder ging tegen FZ Forza Amersfoort.

Gezien de huidige stand in de poules kan gesteld worden dat het wel heel gek moet gaan, wil Qontent Almere geen eerste worden in poule B. In poule A is nog niets zeker en kunnen zowel VELO, Forza Amersfoort en DKC de eerste plek opeisen. De wedstrijd Forza Amersfoort tegen DKC is dan ook reuze belangrijk voor beide teams.

Kortom voor de ware badmintonliefhebber weer alle reden om komend weekend een van de wedstrijden in de Carlton Eredivisie te bezoeken.

geplaatst door

verkregen via BV Almere

Wat vind jij? Er zijn al 47 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws