Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Nederland

Bijeenkomst toekomst talentontwikkeling: Een positieve start

© Badminton Nederland+

Op zaterdag 14 november jl. heeft in het Veerhuis in Nieuwegein een bijeenkomst plaatsgevonden over de toekomst van talentontwikkeling.

De bijeenkomst stond onder leiding van de kersverse aankomend technisch directeur van Badminton Nederland Claus Poulsen; 25 trainers en coaches hadden zich hiervoor aangemeld.

Claus Poulsen blikt terug:

Ik zie de bijeenkomst als een positieve start. 14 november is de dag waarop het Nederlandse badminton gezamenlijk een eerste stap heeft gezet naar een betere en verbeterde talentontwikkeling. Ik heb het als positief ervaren om zoveel coaches bij elkaar te zien, met als enige reden te willen werken aan een betere talentontwikkeling.

Het is voor mij een heel belangrijk signaal om te zien en te voelen dat zoveel trainers en coaches interesse tonen in het ondersteunen van het proces naar een betere talentontwikkeling in onze sport. Ik denk dat de bijeenkomst heeft laten zien dat er in Nederland veel goede kennis en ervaring aanwezig is, die bruikbaar is voor ons werk richting de toekomst m.b.t. de talentontwikkeling.

Iedereen heeft hard gewerkt en er is serieus met de vragen aan de slag gegaan die waren voorbereid en ik denk dat de uitkomst van de antwoorden op de vragen erg nuttig zal zijn. Ik heb er zin in om structureel te werken aan een betere talentontwikkeling en dank alle trainers en coaches voor hun inzet en aanwezigheid.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Vervolg aan kwaliteitsimpuls Carlton Eredivisie

2 jaar geleden

volgend artikel

Tweedaagse bijscholing in Boxtel afgerond

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws