badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Duinwijck overrompelt Van Zijderveld met 7-1 - Badminton Nederland
© Badminton Nederland

Duinwijck overrompelt Van Zijderveld met 7-1

Duinwijck overrompelt Van Zijderveld met 7-1 - Badminton Nederland
© Badminton Nederland +

In team 1 beleefde een aantal spelers avond om niet te vaak aan terug te denken. Met name Jordy Hilbink kwam tot twee uitslagen die hij sinds de jeugd niet vaak meer zal hebben gehad: 21-4, 21-8 en 21-5, 21-11.

Het is in hem te prijzen dat hij - ookal bakt de tegenstander er helemaal niets van - voor elk punt blijft gaan. Een echte winnaarsmentaliteit en dat zien we graag.

Tegenstander Van Zijderveld beschikt echter wel over twee prima eredivisiedames, zodat Akvile Stapusaityte en invalster Fabienne van Affelen (Betty Timmerman was voor haar werk in de VS) hun handen vol hadden in de damesdubbel. Te vol zelfs, want de winst ging in drie games naar de Amstelveners.

Dat was meteen het enige punt dat niet voor Duinwijck was, al had ook Dorien Lups alle mogelijke moeite om de Letse Ieva Pope te verslaan. Dorien - die de laatste weken uitstekend in vorm is - kwam in de derde set terug van een 0-8 achterstand en won uiteindelijk nipt met 23-21.

In de overige partijen ging de winst meestal erg gladjes naar Duinwijck. Over drie weken beginnen de play-offs, de tegenstander is nog onbekend.

geplaatst door

verkregen via BC Duinwijck

vorig artikel

Smashing ook een maatje te klein voor Slotermeer

3 jaar geleden

volgend artikel

Een druppel honing of een liter azijn?

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 53 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws