Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Selena Piek en Eefje Muskens

Piek en Muskens niet opgewassen tegen Chinees geweld op China Open

© Selena Piek en Eefje Muskens+

Badmintonners Selena Piek en Eefje Muskens zijn op het Super Serie Premier toernooi China Open in het Chinese Fuzhou in de tweede ronde van het dubbelspel uitgeschakeld. Het Nederlandse koppel verloor met 21-13, 21-16 van het Chinese duo Dongping Huang/Ou Dongni.

In het indrukwekkende Haixia Olympic Sports Center in Fuzhou wisten de Nederlandse dames nog even het spel van de Chinezen te volgen, maar moesten toch uiteindelijk buigen voor een sterker spelende Dongping/Ou.

Piek en Muskens staan momenteel negende op de wereldranglijst en derde in de Race to Rio - BWF Olympic Qualification ranking en liggen daarmee goed op koers om voor Nederland uit te mogen komen op de Olympische spelen van 2016 in Rio de Janeiro.

Volgende week staat alweer het volgende toernooi op agenda van de Nederlandse dames, het Sunrise Hong Kong Open waar de gehele top 32 van de wereld acte de presence zal geven.

Selena: "Tja....het is jammer hoor! We speelden zeker niet slecht, maar ze waren gewoonweg beter dan wij. We gaan deze wedstrijd goed analyseren en de leermomenten eruit meenemen naar de volgende toernooien."

Lees de rest van dit artikel op een website van Badminton Nederland.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws