badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Play-off kwartfinale VELO tegen Duinwijck op zondag 6 december in Wateringen - badmintonline.nl
© badmintonline.nl

Play-off kwartfinale VELO tegen Duinwijck op zondag 6 december in Wateringen

Play-off kwartfinale VELO tegen Duinwijck op zondag 6 december in Wateringen - badmintonline.nl
© badmintonline.nl +

VELO heeft weer de kwartfinale van de play-off bereikt. De tegenstander is dit seizoen Duinwijck. Op zondag 6 december om 14.00 zal in de VELO-hal de eerste wedstrijd worden gespeeld, gevolgd door de return op zondag 13 december om 15.00 bij Duinwijck.

VELO is in poule A als derde geëindigd met 48 punten en een saldo van 48-24. Duinwijck is in poule B als tweede geëindigd met 48 punten en een saldo van 48-24! Met dit verschil dat VELO zeven wedstrijden gewonnen heeft, één gelijk en één verloren en Duinwijck zes wedstrijden gewonnen en drie verloren. De stand is dan wel in evenwicht, maar het resultaat van de eerste confrontatie dit jaar was duidelijk in het voordeel van VELO.

Deze eerste ontmoeting met Duinwijck speelde zich af op 20 september, waar VELO als onbetwiste winnaar uit de strijd kwam: 6-2. Alle dubbelpartijen leverden de volle winst op. Jim, Myke, Alex, Lisa, Stijn en Marleen hebben toen voor de winst gezorgd en met Imke weer in de gelederen bij VELO zal het vooruitzicht van Duinwijck er niet beter op worden. op naar de halve finale!

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Wat vind jij? Er zijn al 51 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws