badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Smashing niet goed genoeg tegen Roosterse - badmintonline.nl
© badmintonline.nl

Smashing niet goed genoeg tegen Roosterse

Smashing niet goed genoeg tegen Roosterse - badmintonline.nl
© badmintonline.nl +

Zaterdag 31 oktober kreeg Smashing de kans om in het Limburgse Roosteren te schitteren. Dat dat niet uitpakte zoals we wilden, lees je verderop.

We begonnen (as always) de wedstrijd met de heren- en damesdubbel. Roy en Yannic mochten starten tegen de gebroeders Hermans (Rik en Nico). De eerste set ging vrij gemakkelijk naar RBC (21-12), maar in de tweede set kwamen Roy en Yannic nog aardig dichtbij (21-18). Judith en Ella speelden een wedstrijd met veel lange rally's tegen Meta Knuth en Ann Knaepen. Het begon gelijk op, maar aan het einde van de set wist RBC het verschil te maken (21-15). In de tweede set boden Judith en Ella wederom veel tegenstand, maar ze wisten er geen set meer uit te slepen (21-16).

Brandon nam het op tegen Rick Steuten. De eerste set ging net aan verloren (21-18) en in de tweede set keek Brandon tegen een achterstand van 20-16 aan. Hij wist terug te komen tot 20-20, maar Rick maakte het uiteindelijk toch af (22-20). Op de baan ernaast speelde Denise tegen Roxanne Molenmaker. De wedstrijd begon goed maar toen Denise op een achterstand kwam, ging het eigenlijk nooit meer zoals ze wilde. De eerste set ging naar Roxanne (21-16) en in de tweede set was de achterstand te groot om er alsnog iets aan te doen (21-16).

Yannic speelde een goede wedstrijd tegen Belgisch international Marijn Put. In de eerste set maakte Yannic een aantal prachtige punten, maar de winst zat er net niet in (21-17). In de tweede set liet Marijn er geen gras meer over groeien en schakelde hij een tandje bij (21-12). Judith mocht spelen tegen Wendy Hoeve. Dat het een zware wedstrijd zou worden, lag van tevoren wel al vast. Judith vocht voor ieder punt maar het niveauverschil was te groot (21-9). Ook in de tweede set bleef Judith eruit halen wat erin zat, maar dit leverde enkel een paar puntjes meer op (21-14).

Het was wederom aan onze mixkoppels om alsnog te stunten tegen de Limburgers. Brandon en Denise stonden tegenover Marijn en Roxanne. Ook deze wedstrijd begon in het voordeel van Smashing, maar na de 11 kwamen er teveel foutjes in het spel (21-13). In de tweede set ging het bij vlagen weer goed, maar het was niet goed genoeg (21-15). Roy en Ella stonden ondertussen te spelen tegen Meta en Rick. De eerste set ging naar Smashing (18-21) en de tweede set ging, mede door veel foutjes van onze kant, naar RBC (21-11). In de derde set keek het Smashing duo al snel tegen een 8-1 achterstand aan. Over de vechtlust van Roy en Ella valt echter niet te twisten, want ze kwamen uiteindelijk nog op een voorsprong van 16-17. Helaas konden ze het niet meer doorzetten en ging ook deze wedstrijd dus naar Roosterse (21-17).

De goede vorm van afgelopen week leek in Limburg een beetje verdwenen. Gelukkig wisten Roy en Ella de eer nog te redden door in ieder geval één set te pakken. Namens het team bedank ik wederom onze supporters die het aan durfden om mee te reizen naar het zuiden. Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma tegen BV Slotermeer. Om 18 uur is iedereen welkom in sporthal Achterlo!

geplaatst door

verkregen via BC Smashing

vorig artikel

VELO doet slechte zaken

3 jaar geleden

volgend artikel

VELO lijdt eerste nederlaag

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 44 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws