badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
TFS Barendrecht boekt een krappe overwinning - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht

TFS Barendrecht boekt een krappe overwinning

TFS Barendrecht boekt een krappe overwinning - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht +

In de uitwedstrijd tegen DKC in Den Haag wist The Flying Shuttle een moeizame overwinning te behalen. Met deze overwinning wisten zij de koppositie te behouden in de 1e divisie.

De herendubbel Saber Afif en Ruben Kweekel tegen Greg Sombardier en Koen Baan was een wisselvallige partij. De 1e game ging met 24-22 naar DKC de 2e herstelde TFS de orde maar in de 3e moesten ze alsnog de overwinning aan de mannen van DKC laten. Jeannette en Pascalle van Nielen trokken de stand gelijk door een degelijke overwinning op Alyssa Tirtosentono en Nikki van de Ven.

Saber Afif moest aantreden tegen Leon Ham, deze was geen partij voor Saber. Deze haalde een gemakkelijke zege op Leon. Ruud Nagel had het een stuk lastiger tegen Greg en wist hem met harde klappen te verslaan. Pascalle leek op een makkelijke overwinning af te stevenen de 1e game 7-21. Nikki herstelde zich in de 2e en 3e game en ging er met de winst vandoor. Sandy Bommeleyn moest het opnemen tegen het DKC talent Alyssa maar wist in de goede en degelijke partij de stand weer gelijk te trekken.

De mixen waren bepalend of The Flying Shuttle zijn ongeslagen status kon behouden. Ruben en Jeannette kwamen op de baan tegen Leon en Nikki en haalde overtuigend de overwinning binnen. Ruud Nagel en Sandy Bommeleyn moesten het laatste punt binnen halen. Ruud wist zich goed te herstellen van zijn verloren single en konden Koen en Alyssa goed onder druk te houden en de overwinning veilig te stellen.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

vorig artikel

Piek en Muskens valt zilver ten deel in Rio

3 jaar geleden

volgend artikel

Stappen zetten in de vooruitgang

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 46 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws