badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
VELO lijdt eerste nederlaag - Edwin Sundermeijer
© Edwin Sundermeijer

VELO lijdt eerste nederlaag

VELO lijdt eerste nederlaag - Edwin Sundermeijer
© Edwin Sundermeijer +

Het eerste team van VELO heeft zaterdag de eerste nederlaag van het seizoen te verduren gekregen. Op een uitslag van 6-2 werd van tevoren zeker niet gerekend.

Een verrassing viel in het damesdubbel, waarbij het nog ongeslagen duo Halkema/Malaihollo in twee sets het hoofd moest buigen voor Alida Chen en Debora Jille. In het herendubbel viel de beslissing in de verlenging van de derde game in het voordeel van Ridder/De Vries van Amersfoort, ten koste van het eveneens tot dusver ongeslagen koppel Middelburg/Vlaar.

In het eerste mannenenkelspel was het Stijn de Langhe die het eerste punt voor VELO uit het vuur sleepte, ten koste van Vincent de Vries. Imke van der Aar, opgesteld tegen Yao Jie, liet zien wat ze in zich heeft maar moest het hoofd buigen voor de ervaren Jie. De sterk spelende Alida Chen en Edwin Ekiring bezorgden Amersfoort de 5-1 ten koste van respectievelijk Lisa Malaihollo en Alex Vlaar.

Het eerste gemengddubbel bestond uit de koppels Middelburg/Halkema en Ridder/De Laak. In de eerste set boden Ridder/De Laak nog de nodige tegenstand maar in de tweede game lieten Middelburg/Halkema zien wellicht het sterkste mixkoppel in de Nederlandse competitie te zijn.

Het tweede gemengddubbel bestond uit Ekiring/Jille tegenover de Langhe/Van der Aar. Het VELO-koppel kwam niet goed in de wedstrijd, waarna Amersfoort het laatste punt naar zich toe trok.

De volgende wedstrijd van VELO vindt plaats op zondag 8 november om 15.00 uur tegen BV Almere. Ze zullen spelen in de eigen vertrouwde VELO-hal.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

vorig artikel

Smashing niet goed genoeg tegen Roosterse

3 jaar geleden

volgend artikel

TFS Barendrecht op koers!

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 47 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws