badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
VELO pakt goede overwinning op Van Zijderveld - badmintonline.nl
© badmintonline.nl

VELO pakt goede overwinning op Van Zijderveld

VELO pakt goede overwinning op Van Zijderveld - badmintonline.nl
© badmintonline.nl +

Afgelopen zaterdagavond speelde Van Zundert / VELO de laatste competitiewedstrijd van Poule A tegen Van Zijderveld.

De plekken 1 t/m 3 waren nog niet beslist dus het team uit Wateringen was gebrand om zoveel mogelijk punten te halen. Het eindresultaat was een 6-2 overwinning in Amstelveen.

Door de afwezigheid van Imke, Stijn en Lisa waren drie invallers nodig: Marleen Kuipers, Ewout Beukers en Suzanne Slaats namen hun plaatsen in. De herendubbel ging in twee gemakkelijke sets naar Ewout en Alex. De damesdubbel van Marleen en Myke ging wat moeizamer, maar de dames van VELO wonnen uiteindelijk in drie spannende sets.

De herensingels van respectievelijk Jim en Alex werden beide makkelijk in twee sets gewonnen. De damessingels voor VELO waren lastiger. Invalster Suzanne speelde een hele sterke eerste set en had zelfs een setpoint, maar verloor net aan met 22-20. In de tweede set keek ze de hele tijd tegen een achterstand aan, kwam nog terug tot 16-15, maar verloor helaas met 21-16. Marleen was helaas niet opgewassen tegen de ijzersterk spelende Pope en verloor in twee sets. In de gemengddubbel hadden Ewout en Myke weinig moeite met hun tegenstanders en wonnen in twee sets. De andere gemengddubbel was echter erg spannend. Jim en Suzanne verloren de eerste set met een ruime stand, maar de tweede set was geheel omgekeerd. De derde set was een spannende gelijkopgaande strijd waar Jim en Suzanne aan het langste eind trokken en wonnen met 21-19.

Dit resulteerde in een 6-2 overwinning. Hiermee is Van Zundert / VELO derde geworden in poule A en speelt zaterdag 5 december om 19.00 uur in de VELO-hal de eerste play-off kwartfinale tegen de nummer 2 uit poule B BC Duinwijck.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Wat vind jij? Er zijn al 52 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws