Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© badmintonline.nl

Carlton Eredivisie: Kwartfinalewedstrijden op 5 en 6 december

© badmintonline.nl+

Op zaterdag 5 en zondag 6 december vinden de heenwedstrijden plaats van de kwartfinalewedstrijden in de Carlton Eredivisie. In een best-of- two serie zal worden uitgemaakt welke verenigingen zich weten te plaatsen voor de halve finales.

De topper van dit weekend vindt plaats in Wateringen, waar Van Zundert/VELO zal spelen tegen BC Duinwijck. Van Zundert/VELO kent net als de nummer twee van de laatste competitie BC Duinwijck een sterk seizoen. Eerder speelde beide verenigingen al tegen elkaar en won Van Zundert/VELO ruim met 6-2 van de ploeg uit Haarlem.

Roosterse BC neemt het in eigen huis op tegen de huidige landskampioen BC DKC uit Den Haag. De nummer 3 uit poule B verloor in de competitie nog met 5-3 van de ploeg uit Den Haag. De andere Limburgse vereniging, BC Victoria, neemt het op tegen de nummer 1 uit poule B Qontent Almere. Qontent Almere is als enige vereniging nog ongeslagen deze competitie en won eerder op bezoek in Hoensbroek met 7-1.

Amersfoort gaat naar Amsterdam voor haar kwartfinale tegen BV Slotermeer. De nummer 4 uit poule B zal het niet makkelijk krijgen tegen de ploeg uit Amersfoort, die de eerste fase van de competitie als nummer 1 afsloten in poule A en waarvan eerder nog met 7-1 werd verloren.

Wedstrijden zaterdag 5 december 19.00 uur

  • Roosterse BC - BC DKC
  • BC Victoria - Qontent Almere

Zondag 6 december 13.30 uur

  • BV Slotermeer - Amersfoort

Zondag 6 december 14.00 uur

  • Van Zundert Velo - BC Duinwijck

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Early exit for De Visch Eijbergen in Irish Open 2015

2 jaar geleden

volgend artikel

DKC aan vooravond kwartfinale play-offs

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws