badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Gayle Mahulette heeft genoten van de kerstsfeer in Wales - Gayle Mahulette
© Gayle Mahulette

Gayle Mahulette heeft genoten van de kerstsfeer in Wales

Gayle Mahulette heeft genoten van de kerstsfeer in Wales - Gayle Mahulette
© Gayle Mahulette +

Wat een belevenis was het hier in Wales, ik heb zoveel leuke dingen gedaan en gezien! Laat ik bij het begin beginnen.

Na vijf weken geen toernooien gespeeld te hebben en veel trainingsuren gemaakt te hebben, vloog ik afgelopen dinsdag avond naar Bristol, Wales. Het (international challenge) toernooi werd in Cardiff gehouden, ongeveer anderhalf uur van Bristol vandaan met de bus. Ik zou rond 23:30 uur ongeveer aankomen. Een lange dag dus, waarbij ik aan het eind van de trip behoorlijk moeite had om mijn ogen open te houden. Maar de gedachte dat ik mijn uitstap halte zou missen haalde me telkens uit mijn knikkebollende hoofd. Veilig aangekomen in het hotel, kon ik snel mijn bed in duiken. Natalia Perminova zou vanaf de volgende dag mijn roommate worden. Zij komt uit Rusland, maar traint vaak met ons mee op Papendal. Altijd gezellig om een kamer te delen met iemand.

Woensdagmiddag heb ik samen met Mark Caljouw getraind. We hebben wat oefeningen gedaan als laatste voorbereiding voor onze partijen in het hoofdtoernooi op donderdag. Normaliter ga ik een dag voordat ik moet spelen naar het toernooi toe, maar aangezien ik voor dit toernooi eerst in de kwalificatie stond, had ik al geboekt voor dinsdag. Als ik kwalificatie zou moeten spelen zou ik woensdag al op de baan staan, maar nu hadden we dus na de training vrije tijd over. Ik ben op verkenning gegaan in het grote centrum van Cardiff en kan je vertellen dat het een echte aanrader is! Vooral voor mensen die van een gezellige kerstsfeer houden! Heel veel kerstkraampjes en mooie kerstversieringen, lekker eten en hele vriendelijke mensen die helemaal in de kerstmood zijn.

Mark en ik zijn later wat gaan eten in een wereldrestaurant waarbij we onze ogen uitkeken. Er waren zoveel keuzes, dat je het op een gegeven moment even niet meer wist. Alles zag er heerlijk uit!

De volgende dag was het matchday! Tijd voor mijn eerste wedstrijd tegen een speelster uit Wales. Omdat ze op thuisgrond speelde, waren er zo'n stuk of 4 camera's op de baan gericht. Daar kreeg ik in het begin wel even de zenuwen van, maar toen ik eenmaal stond te spelen had ik daar geen last van. De wedstrijd ging lekker, ik kon haar goed uitspelen in de eerste set. In de tweede set gaf ze meer tegenstand en werd het wat spannender. De wedstrijd heb ik uiteindelijk met 21-13/21-18 gewonnen. Een lekker gevoel na zo een lange tijd geen wedstrijden gespeeld te hebben.

Lees de rest van dit artikel op de website van Gayle Mahulette.

geplaatst door

verkregen via Gayle Mahulette

Wat vind jij? Er zijn al 44 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws