Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© badmintonline.nl

Kwartfinales Carlton Eredivisie: VELO en Almere doen goede zaken

© badmintonline.nl+

Op zaterdag 5 en zondag 6 december hebben de heenwedstrijden plaatsgevonden van de kwartfinalewedstrijden in de Carlton Eredivisie, waar in een best-of- two serie wordt uitgemaakt welke verenigingen zich weten te plaatsen voor de halve finales.

Almere wist uit bij BC Victoria overtuigend met 6-0 te winnen en een grote stap te zetten richting de halve finales. Ook VELO kwam tot een ruime overwinning: in eigen huis werd BC Duinwijck met 6-2 verslagen. Tot 3-2 voor de ploeg uit Wateringen kon BC Duinwijck nog hopen op meer, maar na drie opeenvolgende winstpartijen was de zege voor Van Zundert/VELO een feit.

De huidige landskampioen uit Den Haag, BC DKC wist ook te winnen. Uit bij Roosterse BC, werd net als eerder in de competitie met 5-3 gewonnen. Tot 3-3 ging het gelijk op, maar daarna maakte BC DKC in de gemengddubbelspelen het verschil.

De wedstrijd BV Slotermeer tegen Amersfoort kende in eerste instantie geen winnaar. Beide teams maakten er in Amsterdam een mooie, gelijk opgaande partij van door 4-4 gelijk te spelen, waarna BV Slotermeer uiteindelijk de wedstrijd via een Golden Game wist te winnen.

Uitslagen zaterdag 5 december

  • Roosterse BC - BC DKC (3-5)
  • BC Victoria - Qontent Almere (0-6)

Uitslagen 6 december 13.30 uur

  • BV Slotermeer - Amersfoort (4-4)
  • VELO - BC Duinwijck (6-2)

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Teleurstellend resultaat voor Duinwijck

2 jaar geleden

volgend artikel

Eefje Muskens: SuperSeries-toernooi, superdesuper!

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws