Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Penningmeestersoverleg: praat mee over de nieuwe bondsbijdrage!

© Badminton Nederland+

Badminton Nederland wil op 13 februari 2016 in gesprek met penningmeesters van verenigingen op het Penningmeestersoverleg (deelname is kosteloos), om te praten over het project Contributiesysteem 2017.

Tijdens dit overleg wordt met elkaar gesproken over de bondsbijdrage van verenigingen aan Badminton Nederland. Tevens verzorgt Badminton Nederland een inhoudelijke workshop (onderwerp medio januari bekend).

Locatie

Sporthal Maaspoort, (Marathonloop 3, 5235 AA 's-Hertogenbosch)

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst is nog niet mogelijk. Je kunt jouw interesse hiervoor wel aangeven door een bericht te sturen naar Erik van de Peppel. Je ontvangt dan automatisch bericht als het mogelijk is om je aan te melden.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Rustperiode in zicht voor Erik Meijs

2 jaar geleden

volgend artikel

Soraya de Visch Eijbergen: Have a great 2016!

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws