badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Start-Best toernooi opent nieuwe jaar voor BC Alouette - BC Alouette
© BC Alouette

Start-Best toernooi opent nieuwe jaar voor BC Alouette

Start-Best toernooi opent nieuwe jaar voor BC Alouette - BC Alouette
© BC Alouette +

Traditie getrouw begint het nieuwe jaar voor BC Alouette met de organisatie van het Start-Best toernooi op zaterdag 2 januari. Ieder jaar verzamelen jeugdige badmintonspelers uit heel het land zich om deel te nemen aan dit toernooi.

Op zaterdag 2 januari spelen bijna 180 jeugdspelers in de verschillende klassen voor de winst. In de ochtend wordt begonnen met de enkelpartijen en gedurende de middag worden de dubbelpartijen gespeeld. Tussen de partijen kunnen de spelers zich vermaken in de gamehoek. Voor alle deelnemers, coaches en toeschouwers is er een tombola om aan deel te nemen. In de vroege avond worden de finales gespeeld in alle onderdelen en worden de winnaars bekend.

Nadat Alouettes eigen mascotte Leeuw-Erik de prijsuitreiking heeft gedaan staat er voor alle spelers frietjes met een snack klaar om het toernooi mee af te sluiten.

Wil je de spelers komen aanmoedigen? Natuurlijk is dat mogelijk. Kom dan tussen 9.00 - 21.00 uur naar Sporthal Naastenbest.

geplaatst door

verkregen via BC Alouette

vorig artikel

Selftraining en gebruik van video-opnames

2 jaar geleden

volgend artikel

Ga je van alcohol in je lichaam beter badmintonnen?

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 47 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws