SportSport

Henk Staats: Waar blijven de posters?

Henk Staats: Waar blijven de posters?

Zonder meer een mooi competitieseizoen 2015/2016. Wellicht wordt Qontent Almere landskampioen, je weet het maar nooit.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Want na een grandioze wedstrijd voor bijna 500 toeschouwers op zaterdag 16 januari 2016 in Sporthal Raggers heeft Qontent Almere na een 5-1 overwinning op DKC de finale om het landskampioenschap bereikt. Deze wedstrijd wordt op 13 februari 2016 om 13.00 uur gespeeld in de Maaspoort in Den Bosch en de Almeerse supporters kijken uit naar de finale tegen Van Zundert / VELO.

Het bestuur heeft twee bussen gecharterd, want de eerste bus was al na twee uur vol. Naast de bussen zullen er nog veel supporters met eigen vervoer gaan. Laten we hopen dat het een ware happening wordt in Den Bosch waar heel badmintonnend Nederland op af komt.

Waar ik wel steeds opmerkingen over krijg is het feit dat de finale gelijk valt met de kampioenschappen voor regioteams. Men acht het onbegrijpelijk dat BNL dit op deze wijze gepland heeft. Het is ook onhandig, te meer als je hoge toeschouwersaantallen nastreeft tijdens de finale.

Zo zijn we ook nog altijd in afwachting van de posters voor de finale. Bij wijze van grap heb ik al eens gezegd, gebaseerd op eerder opgedane ervaringen, dat de posters er wel zullen zijn als de wedstrijd al begonnen is. Immers de finalisten waren op 16 januari 2016 bekend en nu de 25ste januari 2016 zijn er nog geen posters. Hoe moeilijk kan het zijn......Ik ben vandaag nog even voor de zekerheid naar de postbus gegaan, maar geen posters.

De afspraak met BNL over de onvolledige competitiepoules is nog steeds niet gemaakt. Inmiddels zijn we elf weken verder.......

Het NOC*NSF is er goed in om tijdslimieten vast te stellen voor onze sporters, maar ze zouden eens moeten overwegen om voor zichzelf een tijdslimiet te stellen. We wachten nu al maanden en maanden op de vergoeding (€450) van de VOG-verklaringen door het NOC*NSF. BNL zit er op ons verzoek nu achteraan, maar echt geholpen heeft het tot nu toe ook niet.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!