badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Gluttel, what else?' en is gemaakt door Nescafe / badmintonline.nl
© Nescafe / badmintonline.nl

Gluttel, what else?

Deze afbeelding hoort bij 'Gluttel, what else?' en is gemaakt door Nescafe / badmintonline.nl
© Nescafe / badmintonline.nl+

Op 5 en 6 maart is het weer zover. Het mooiste toernooi in het oosten van het land zal dan plaatsvinden.

Gluttel, what else? Is dit jaar het thema van het toernooi dat wordt georganiseerd door studenten van de badmintonvereniging DBV DIOK.

Dus voel jij je een echte George Clooney op of naast de baan? Of heb je gewoon een goede bak koffie nodig voor de wedstrijd? Dan is dit sportieve en gezellige toernooi echt iets voor jou. Uiteraard is het mogelijk om te overnachten op de campus en zal de kroeg en het sportcentrum op loopafstand zijn. Op de zaterdag avond zal een goed feest worden gehouden in de Vestingbar op de campus van de universiteit. We zijn immers studenten en daar hoort natuurlijk een goed feest bij!

Er zullen ongeveer 200 deelnemers strijden om de titel. Dit kan in de categorieën 1 ,5 ,7 en 9. Het inschrijfgeld bedraagt - bij (gemengd) dubbelspel per persoon - voor het eerste onderdeel €8 voor het tweede onderdeel €7 en voor het derde onderdeel €6 . Als je wil blijven overnachten, bedragen de kosten €10 per nacht per persoon. De inschrijving is nog geopend tot 23 februari dus schroom niet en schrijf je in!

door

via DBV DIOK

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws