Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard

Jos Esveld ontvangt Award BWF

© René Lagerwaard+

Jos Esveld heeft tijdens de Carlton NK uit handen van vice-voorzitter Ton Wijers van Badminton Nederland de Meritorious Service Award en bijbehorend certificaat van de Badminton World Federation ontvangen.

Jos Esveld kreeg de Meritorious Service Award en bijbehorend certificaat als dank en waardering voor zijn vele werkzaamheden voor de badmintonsport, nationaal en internationaal de afgelopen 30 jaar. Zo was Jos onder andere referee, scheidsrechter, lid van diverse wedstrijdcommissies van Badminton Nederland en Badminton Europe en gastheer bij vele badmintonevenementen. Als lid van de Commissie van Beroep is Jos nog steeds actief.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

NK Badminton 2016: Erik Meijs tegen Mark Caljouw

2 jaar geleden

volgend artikel

Geslaagde derde editie nationaal jeugdtoernooi

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws