Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Halderbergse Bode

Trainer Rob Malakusea legt badmintonracket na 45 jaar neer

© Halderbergse Bode+

In West-Brabant (Roosendaal e.o.) is deze bijna 70-jarige trainer een bekend gezicht: Rob Malakusea. Hij stopt dit jaar als trainer.

Rob was mijn eerste trainer toen ik in 1999 begon met badminton. "Niet te redden", zal Rob wel gedacht hebben toen hij een 17-jarige oud-wedstrijdturner als losgeslagen aap over de baan zag stuiteren.

Klik hier voor het hele artikel.

Waarschijnlijk had-ie gelijk.

Niettemin: Rob, bedankt!

door

via Halderbergse Bode

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Over de auteur: Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst. Als je nog nooit gehoord hebt van badminton als 'extreme sport', kom dan eens naar een van z'n wedstrijden kijken. Volgens sommigen is Christ de Jorrit de Ruiter van zijn badmintonclub.

Wat vind jij? Er zijn al 15 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst. Als je nog nooit gehoord hebt van badminton als 'extreme sport', kom dan eens naar een van z'n wedstrijden kijken. Volgens sommigen is Christ de Jorrit de Ruiter van zijn badmintonclub.

TEST

Meer nieuws