badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Jorrit de Ruiter: weer een afscheid' en is gemaakt door René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Jorrit de Ruiter: weer een afscheid

Deze afbeelding hoort bij 'Jorrit de Ruiter: weer een afscheid' en is gemaakt door René Lagerwaard
© René Lagerwaard+

Afgelopen zondag speelde ik helaas mijn laatste wedstrijd voor 1. BV Mülheim.

In het decor van de Yonex German Open, dat deze week in de RWE Halle wordt gespeeld en waar ik vorig jaar zelf nog aan meedeed, wilde ik in deze laatste wedstrijd van dit Bundesliga seizoen graag het eerste punt scoren voor mijn club. Samen met Marcus Ellis, die ook zijn laatste wedstrijd speelde, deed ik wat ik mij voorgenomen had: Winnen.

Marcus en ik hebben vier jaar het mannendubbel voor onze rekening genomen en we vormden een goed koppel. Het is jammer dat dat nu voorbij is.

In de afgelopen jaren vormde het eerste team van 1.BVM een hechte groep die goed op elkaar was ingespeeld zowel tijdens wedstrijden als zeker ook daarbuiten. Ik wil mijn teamgenoten, waaronder ook Judith Meulendijks die eerder dit seizoen afscheid nam en onze coach Boris Reichel, bedanken voor de mooie, memorabele tijd. Maar ook wil ik langs deze weg alle vrijwilligers en fans van 1.BVM bedanken die het team en ook mij persoonlijk de afgelopen vier jaar hebben gesteund en geholpen. 1.BV Mülheim is een fantastische club!

Aangezien ik het toch wel erg leuk vind om te blijven badmintonnen hoop ik dat ik voor het volgende seizoen weer een nieuwe club zal kunnen vinden waarvoor ik mij zal kunnen inzetten. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte.

door

via Jorrit de Ruiter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Selena Piek verliest tweemaal in Duitsland

2 jaar geleden

volgend artikel

Eerste dag Yonex Dutch Junior 2016 achter de rug

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws