clubzoeker

Inspiratiesessie over sportpromotie op 19 april in Utrecht-stadion Galgenwaard

Inspiratiesessie over sportpromotie op 19 april in Utrecht-stadion Galgenwaard

Werk je in de sport? Ben je buurtsportcoach, bestuurder of sportpromoter? Profiteer dan van de Sportzomer, met prachtige topsportevenementen en de Nationale Sportweek.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Gebruik de Sportzomer om via leuke sportactiviteiten mensen aan jouw club of sport te binden. NOC*NSF helpt je hier graag mee. Kom naar de Inspiratiesessie en laat je inspireren, kom kennis halen, ontmoet vakgenoten en experts en spar met elkaar over het vak, ervaringen en uitdagingen.

Van 17 t/m 25 september zetten vele gemeenten, sportbonden, organisaties en duizenden sportaanbieders zich tijdens de 13e Nationale Sportweek in om door het hele land mensen sportplezier te laten beleven. Met de verhuizing naar september is de Nationale Sportweek niet alleen een mooie afsluiting van de inspirerende Olympische en Paralympische sportzomer, maar ook een geweldige kick-off van het nieuwe sportseizoen! Een ideaal moment om mensen in contact te brengen met elkaar en met de sport. Kortom, dit feestje gaan we vieren! Utrecht is dit jaar als de trotse Hostcity van de Nationale Sportweek.

  • Datum: dinsdag 19 april 2016
  • Tijd: 13.30 - 17.00 uur
  • Locatie: Stadion Galgenwaard
  • Adres: Herculesplein 241, 3584 AA Utrecht
  • Doelgroep: Gemeenten, sportservicebureaus en sportbonden
  • Deelname: Gratis!

Wat staat er op het programma?

Kom op 19 april naar Stadion Galgenwaard in Utrecht. FC Utrecht is gastheer en gaat je de ins en outs vertellen over het promoten van voetbal. Ruben Houkes, directeur 2Bascis en Kees Sijbesma, adviseur sportpromotie bij NOC*NSF, geven handige tips, suggesties etc. waarmee je als sportaanbieder de inspiratie uit de sportzomer kunt inzetten om mensen te stimuleren te komen sporten tijdens de Sportzomer én de Nationale Sportweek. Naast Ruben en Kees zijn er nog meer gastsprekers die jou gaan versterken om meer mensen de sportschoenen aan te laten trekken en het plezier van sport te laten ervaren.

Na het plenaire gedeelte gaan we actief aan de slag met interactieve workshops rondom sportpromotie. In deze workshops vertellen we je hoe je kunt aanhaken op de sportfestivalgemeente Utrecht, hoe je op creatieve wijze de Nationale Sportweek kun promoten en wat vloggen voor jou kan betekenen. Na de workshops weet jij hoe je jouw sport beter kunt promoten en welke middelen je hiervoor kunt inzetten. Na de workshops nemen we een vitaliteitsborrel, waar je kunt netwerken en ideeën kunt uitwisselen om daarna met een volle tas aan vakkennis met plezier naar huis te gaan.

Wie neem jij mee?

Ook dit jaar is 'Ik neem je mee!' het thema van de Nationale Sportweek. Het betekent dat enthousiaste sporters iemand, die niet of weinig sport, meenemen naar een sportclub en hen zo laat inzien hoe leuk (samen) sporten en bewegen is. Daarom vragen wij jou om in het kader van 'Ik neem je mee!' iemand mee te nemen naar de inspiratiesessie: een collega, samenwerkingspartner, bestuurder van een sportvereniging of iemand anders voor wie deze middag waardevol is! Wacht niet en meld je aan. Samen inschrijven kan tot 14 april via het aanmeldformulier. Inspireer, raak geïnspireerd, kom netwerken en kennis halen.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!