badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Rick Steuten en Denise Hall favoriet bij Eind-Best - badmintonline
© badmintonline

Rick Steuten en Denise Hall favoriet bij Eind-Best

Rick Steuten en Denise Hall favoriet bij Eind-Best - badmintonline
© badmintonline +

Zaterdag 28 mei zullen er in totaal rond de 410 partijen gespeeld worden in vier verschillende klasses tijdens het Eind-Best toernooi in Best.

Dit jaar is Rick Steuten de eerste geplaatste heer in de single. Hij kwam dit seizoen in de eredivisie uit bij Roosterse. De tweede geplaatste heer is Ruud Nagel van TFS Barendrecht en heeft hier eerste divisie gespeeld. Naast deze twee heren zijn er nog meerdere spelers die een gooi gaan doen naar de titel. Bij de dames is Denise Hall van Smashing Wijchen eerste geplaatst en Maaike de Jong van Schijndel tweede. Denise kwam uit in de eredivisie en Maaike in de tweede divisie.

De herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel finales zullen hoogstwaarschijnlijk een waar spektakel worden met diverse spelers van verschillende clubs uit de eerste- en eredivisie. Ook in de overige categorieën gaat er gestreden worden om de titels en welke vereniging gaat dit jaar naar huis met de best presterende clubbeker?

geplaatst door

verkregen via BC Alouette

Wat vind jij? Er zijn al 25 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws