badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Aangepast badmintontoernooi bij Bever in Rijen - Aangepast Badminton Nederland
© Aangepast Badminton Nederland

Aangepast badmintontoernooi bij Bever in Rijen

Aangepast badmintontoernooi bij Bever in Rijen - Aangepast Badminton Nederland
© Aangepast Badminton Nederland +

Zaterdag 18 juni organiseert badmintonclub Bever in Rijen weer haar jaarlijkse toernooi Aangepast Badminton.

Dit is het laatste toernooi in het toernooiencircuit Aangepast Badminton voor dit seizoen. Aan dit toernooi wordt deelgenomen door spelers uit heel Nederland en is toegankelijk voor spelers met een beperking.

Er wordt gespeeld in het enkelspel en gemengddubbelspel in de klassen voor rollers, staanders en kleine mensen. Er hebben zich 40 spelers aangemeld. In een aantel onderdelen is onderscheid gemaakt in een A- en B-klasse. De A-klasse is bedoeld voor de meer ervaren spelers en de B-klasse voor de beginners.

Locatie: Sporthal Margriet
Mgr. Schaepmanstraat 32, 5121 TM, Rijen

Aanvang 09.30 uur. De laatste wedstrijden staan gepland om 17.00 uur. Na de laatste wedstrijden volgt de prijsuitreiking. Wil je ook weten wie er met de prijzen naar huis gaan, kom dan gerust eens kijken. Toegang is gratis.

Heb je ook een beperking en heb je interesse om in het seizoen 2016-2017 deel te gaan nemen aan dit toernooiencircuit neem dan contact op met info@badminton en vraag informatie op over deze toernooien en de toernooikalender.

geplaatst door

verkregen via BC Bever

Wat vind jij? Er zijn al 26 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws