Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© OroDenmark

Demi Brehler trainde een week op OroDenmark

© OroDenmark+

Samen met Hans Macare ben ik vrijdag 1 juli jl. vertrokken naar Orø in Denemarken. Ik ben daar naartoe gegaan om te trainen met internationale spelers en training te krijgen van bekende trainers uit verschillende landen.

Het was heel hard werken, maar ik ben teruggekomen met heel veel energie. We hebben gewerkt aan het verbeteren van mijn technische vaardigheden, houding, loopwerk en conditie. We werden verwend met heerlijk eten. We sliepen in de sporthal naast de banen. Om tien uur moesten de telefoons ingeleverd worden en gingen de lichten in de sporthal uit, waardoor we voldoende slaap kregen om de volgende dag fris en vrolijk aan het programma te beginnen.

In een dagboek heb ik per dag bijgehouden welke oefeningen ik heb gedaan en de bijzonderheden van de dag. Kortom ik heb daar heel veel geleerd en ik wil nog heel veel meer leren van deze trainers. Ik heb een super gave week achter de rug.

door

via Demi Brehler

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 29 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws