clubzoeker

Schrijf jouw club in voor jeugdclinics tijdens de Dutch Open

Schrijf jouw club in voor jeugdclinics tijdens de Dutch Open

Een uitgelezen mogelijkheid om met de jeugdleden van jouw vereniging topbadminton te kijken én actief in een bijzondere setting te spelen.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Altijd al een uitdagende en spetterende training willen hebben van een Nederlandse badmintontopper? Dan is dit je kans! Tijdens de 68ste editie van de Yonex Dutch Open (11 t/m 16 oktober 2016) in Topsportcentrum Almere, organiseert Badminton Nederland weer jeugdclinics.

Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2016 is het mogelijk om onder leiding van Nederlandse topspelers of topspeelsters een clinic te volgen (en na afloop hem of haar alles te vragen over diens topsportleven). De clinics vinden op zaterdag 15 oktober plaats in het Topsportcentrum in Almere, waar ook de Yonex Dutch Open wordt gehouden en op zondag 16 oktober in sporthal Stedewijk in Almere. De inschrijving sluit op 1 oktober 2016!

De jeugdclinics zijn toegankelijk voor groepen van maximaal 16 kinderen en 4 volwassen begeleiders en duren ongeveer een uur. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een verrassing én hebben naast de deelnemers ook de opgegeven begeleiders gratis toegang tot de Yonex Dutch Open voor dezelfde dag.

De kosten voor een jeugdgroep bedragen speciaal voor leden van Badminton Nederland €189,00. Het is ook mogelijk om met kleinere groepen in te schrijven (tot 8 kinderen en 2 volwassen begeleiders); de kosten zijn dan €95,00.

Hoe kun je jouw vereniging inschrijven?

Je kunt jouw vereniging opgeven voor de jeugdclinics door het inschrijfformulier in te vullen. De inschrijving is 1 oktober gesloten!

Na sluiting van de inschrijving (op 1 oktober 2016) wordt de indeling gemaakt, waarna je deze indeling per e-mail zult ontvangen. In deze e-mail lees je ook hoe de toegangskaarten voor de begeleiders worden verstuurd waarmee je toegang krijgt tot de jeugdclinic en de Topsporthal in Almere.

Houd er wel rekening mee dat pas na betaling van de factuur je definitief verzekerd bent van deelname.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!