Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Carlton Benelux

Nick Fransman en Ieva Pope favoriet in Gorredijk

© Carlton Benelux+

De master in Gorredijk vindt plaats op 27 en 28 augustus en er zijn inschrijvingen vanuit Nederland, België, Duitsland, Letland, Griekenland en Syrië. Welke club dit toernooi organiseert, wordt vakkundig verzwegen in het persbericht van de toernooiorganisatie.

Bij de heren is de titelverdediger Nick Fransman de grote favoriet. Bij de dames is de uit Letland afkomstige Ieva Pope de te kloppen vrouw. Bij de herendubbel zijn Russel Muns / Robin Tabeling favoriet, de dames Iris Tabeling / Ilse Vaessen.

Bij gemengddubbel tenslotte worden de spectaculairste partijen verwacht met titelverdedigers Myke Halkema / Jim Middelburg.

De wedstrijden beginnen zaterdag om 10.00 en duren tot 21.00 uur. Zondag beginnen de eerste wedstrijden ook om 10.00 terwijl de finales vanaf ongeveer 13.00 uur zijn gepland. De toegang tot Sportcentrum Kortezwaag in Gorredijk is op beide dagen gratis.

door

via Ab Bezembinder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Iris Tabeling: back to work!

1 jaar geleden

volgend artikel

Stephan Branderhorst directeur bij niet één, maar twee bedrijven

1 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws