Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© badmintonline.nl

Rio 2016: voorbeschouwing tweede groepswedstrijd Jacco Arends, Selena Piek en Eefje Muskens

© badmintonline.nl+

Vandaag staat de tweede wedstrijd in de poulefase op het programma voor Jacco, Eefje en Selena.

Eefje en Selena

In het vrouwendubbel bijten Eefje en Selena om 14.00 uur de spits af tegen Jwala Gutta en Ashwini Ponnappa uit India. Na de overwinning van gisteren op het Thaise koppel Puttita Supajirakul / Sapsiree Taerattanachai, zou winst vandaag normaal gesproken het bereiken van de kwartfinales betekenen. Zaterdag 13 augustus, 13.00 uur spelen zij de laatste wedstrijd tegen de Japansen Misaki Matsutomo/ Ayaka Takahashi.

Jacco en Selena

Voor Jacco en Selena wacht om 21.40 uur een zware opgave in het gemengddubbelspel. Hun tegenstander is de huidige nummer twee van de wereld, het Zuid-Koreaanse koppel Ko Sung Hyun / Kim Ha Na en er moet gewonnen worden om in de race te blijven. Zaterdag 13 augustus, 20.55 uur spelen zij de laatste wedstrijd tegen Phillip Chew/ Jamie Subandhi uit de Verenigde Staten.

De nummer 1 en 2 in de poule gaan door naar de kwartfinales.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Badminton in Rio: Belg Lianne Tan verliest eerste partij

1 jaar geleden

volgend artikel

Mulder vs Mulder: badminton

1 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws