badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Rob en Marjan Ridder tweevoudig Europees Kampioen - BC Duinwijck
© BC Duinwijck

Rob en Marjan Ridder tweevoudig Europees Kampioen

Rob en Marjan Ridder tweevoudig Europees Kampioen - BC Duinwijck
© BC Duinwijck +

Rob en Marjan Ridder zijn er wederom in geslaagd titels bij de veteranen te pakken. Op de European Senior Championships in Podcetrtek, Slovenië wonnen zij niet alleen samen de gemengd dubbel 60+, maar ook beiden het dubbelspel.

Marjan deed dit met haar inmiddels vaste partner Christine Black uit Schotland, en Rob met Uun Santosa, een bekende naam in het vaderlandse badminton. Beiden verloren op weg naar de titel geen enkele set.

Duinwijck is en blijft enorm trots op deze twee toppers voor wie presteren op het hoogste niveau een tweede natuur lijkt te zijn. Fantastisch gedaan weer, geniet van deze prestatie en dat het herstel na zo'n toch intensieve week met 9 partijen per persoon maar soepel mag verlopen. Binnenkort zullen we onze Europees kampioenen op een passende wijze huldigen.

geplaatst door

verkregen via BC Duinwijck

vorig artikel

The Flying Shuttle hoopte op meer punten

1 jaar geleden

volgend artikel

VELO ontvangt Limburgse Victoria

1 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 51 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws