badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Teleurstellend eredivisie-weekend Hoornse BV' en is gemaakt door Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen

Teleurstellend eredivisie-weekend Hoornse BV

Deze afbeelding hoort bij 'Teleurstellend eredivisie-weekend Hoornse BV' en is gemaakt door Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen+

Dit weekend stond er een dubbel speelprogramma op de kalender voor ons vlaggenschip.

In de qua reisafstand meest vervelende uitwedstrijd van het jaar heeft de Hoornse BV een aantal mooie en spannende partijen op de mat gelegd. In Limburg tegen BC Victoria gingen helaas alle partijen nipt verloren maar het spelbeeld en vier driesetters gaven goede hoop voor de toekomst.

Zondag 25 september

Op zondag mocht HBV aantreden tegen finalist van vorig seizoen: Almere. Hierin werd duidelijk dat het verschil tussen beide clubs dusdanig groot is dat er geen set gewonnen is gegaan. Deze wedstrijd kan gezien worden als een goede leerschool die meegenomen kan worden naar de volgende wedstrijden.

Volgende week wacht wederom een verre uitwedstrijd in Limburg. Roosterse BC is dan de tegenstander. Hier hoopt HBV zijn eerste punten van dit seizoen te kunnen binnenhalen. Wij danken alle aanwezige supporters voor hun steun dit weekend en op naar volgende week!

door

via Hoornse BV

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws