badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Veel lintjes aan één medaille bij Alouette' en is gemaakt door BC Alouette
© BC Alouette

Veel lintjes aan één medaille bij Alouette

Deze afbeelding hoort bij 'Veel lintjes aan één medaille bij Alouette' en is gemaakt door BC Alouette
© BC Alouette+

Afgelopen weekend was het Team-Best toernooi weer. Maar liefst 26 teams reisden zondag af naar Best om te komen oefenen in toernooivorm met hun nieuwe team voor de competitie welke volgende week weer van start gaat.

Om 10.00 uur werden de eerste wedstrijden op de baan gezet. De strijd kon dus beginnen. Iedereen speelde op zijn eigen niveau willekeurige wedstrijden tegen andere teams. Wie de meeste wedstrijden/games wist te winnen zou de uiteindelijke winnaar van het toernooi in die poule worden. Er werd gespeeld tot 16.30 uur waarna de laatste ronde de baan op ging. Vele teams hebben veel partijen kunnen spelen en dus goed kunnen oefenen met hun team.

Het toernooi werd om 17.30 uur afgesloten met een heerlijk grillbuffet voor diegene die zich opgegeven hadden. Al met al was het weer een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar. Volgende week start de competitie voor de zondagspelers. De eerste wedstrijd op 18 september zal een uitwedstrijd zijn. Zondag 25 september is de eerste thuiswedstrijd waar de wedstrijden om 9.30, 12.00 en 15.00 uur zullen starten per zes teams.

door

via BC Alouette

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

DKC wint eerste wedstrijd overtuigend

1 jaar geleden

volgend artikel

Iris Tabeling will play in the Belgian International

1 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws