Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© badmintonline.nl

Halve finale Yonex Dutch Open eindstation voor Jacco Arends en Ruben Jille

© badmintonline.nl+

Het is het Nederlandse koppel Jacco Arends / Ruben Jille helaas niet gelukt om de finale te bereiken op de Yonex Dutch Open 2016 in Almere.

In de halve eindstrijd van het mannendubbel moesten de Nederlanders met 21-14 en 21-9 hun meerdere erkennen in de als vierde geplaatste Denen Mathias Christiansen en David Daugaard.

Arends en Jille waren op de Yonex Dutch Open al d verrassing van het toernooi door als ongeplaatste koppel de als eerste geplaatste Indirs uit te schakelen en vervolgens door te stomen naar de laatste vier.

De Nederlanders kwam in de eerste game tegen de Denen snel op achterstand en moesten in de achtervolging. In het tweede gedeelte van de eerste game was het spel beter, maar was de winst met 21-14 voor Christiansen/Daugaard. In de tweede game schakelde de Denen een tandje bij, waardoor het lastig werd voor Arends en Jille. Het Oranje-duo streed voor wat het waard was, maar verloor uiteindelijk met 21-9. Desalniettemin mogen beide spelers terugkijken op een geweldige week.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Iris Tabeling: we played a good tournament

10 maanden geleden

volgend artikel

Dutch Open 2016: Jayaram gaat vandaag voor drie op rij

10 maanden geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws