badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Hoornse BV stelt teleur tegen Amstelveners' en is gemaakt door badmintonline.nl
© badmintonline.nl

Hoornse BV stelt teleur tegen Amstelveners

Deze afbeelding hoort bij 'Hoornse BV stelt teleur tegen Amstelveners' en is gemaakt door badmintonline.nl
© badmintonline.nl+

Van de uitwedstrijd tegen Van Zijderveld werd vooraf veel verwacht. Tegen nummer 8, TFS Barendrecht, pakte de Hoornse equipe al 3 punten. Dan zou tegen nummer 9 Van Zijderveld wellicht een gelijkspel mogelijk zijn?

Niets bleek minder waar. Het Hoornse zestal haalde niet het niveau wat nodig is in de eredivisie. Alleen kopman Dave Veerman sloeg een punt binnen voor HBV. Hij versloeg Thomas Sibbald in drie games.

In het mannendubbel lagen er kansen voor de Hoornse BV. Steef en Nick kwamen in de tweede game dichtbij, maar de game- en partijwinst ging naar Van Zijderveld. In het tweede gemengddubbel had HBV kans op een tweede punt: Steef en Chloe maakten er een spannende wedstrijd van, maar in drie games ging de partij naar de Amstelveners.

Alle overige partijen gingen met duidelijke cijfers en in twee games naar Van Zijderveld. Een teleurstellende uitslag, omdat Van Zijderveld als concurrent wordt gezien voor in de tweede helft in de handhavingspoule. Toch is er nog het vertrouwen dat de Horinezen meer van zichzelf kunnen laten zien en vanaf december gaan knallen in de tweede fase van de competitie.

door

via Hoornse BV

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Wateringers strijdend ten onder

1 jaar geleden

volgend artikel

Marco den Haan: Van Zijderveld terug in de race!

1 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws