Bet against badminton player Nick Fransman: high risk, high reward!

Bet against badminton player Nick Fransman: high risk, high reward!

Wat denken de online gokkers over de kansen van de Nederlanders tijdens de Bitburger Open in Saarbrücken? Een blik op de singelaars.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Michael Spencer vs Nick Fransman (11.25 | 1.001)

Nick Fransman staat 98e op de wereldranglijst en speelt tegen Engelsman Michael Spencer-Smith (WR220). Hun vorige ontmoeting was vijf jaar geleden tijdens de Slovak Open 2011 (5-21, 9-21). Een wedstrijdstatistiek die weinig zegt, de gokkers baseren zich waarschijnlijk dus vooral op het rankingverschil. Aan Nick de eer om de verwachtingen waar te maken.

Luka Wraber vs Mark Caljouw (3.25 | 1.28)

Bij de Haagse Mark - nummer 140 op de wereldranglijst - liggen de verhoudingen t.o.v. zijn Australische opponent Luka Wraber (WR88) toch anders. Het tweetal trof elkaar twee jaar geleden voor het eerst en het laatst en wel tijdens de Romanian International 2014 (16-21, 22-20, 23-21). Dat Mark toch de favoriet is, heeft wellicht te maken met de current year win-loss balance van Wraber: +1.

Adam Mendrek vs Erik Meijs (5.10 | 1.12)

De Tsjech Adam Mendrek (WR161, vier jaartjes jonger) speelde nog niet eerder tegen Nederlands Kampioen mannenenkel 2016 Erik Meijs. Meijs stond eens zo hoog als WR78 en moet het nu doen met een 113e positie. Zijn ranking en ervaring lijkt beslissend te zijn wat betreft de gokkers, want zowel Eriks career als current year win-loss balance is negatief waar die van Adam ruimschoots positief is.

Gadde Ruthvika Shivani vs Soraya de Visch Eijbergen (1.27 | 3.05)

Het mag geen verrassing zijn dat Soraya de Visch Eijbergen sinds haar 'half afgescheurde achillespees'-blessure een lange weg heeft moeten afleggen om terug te keren op een toernooi van betekenis. Eerder trok ze zich terug van de Dutch Open, die Grand Prix kwam nog een moment te vroeg. Een speler dient fysiek maar vooral ook mentaal klaar te zijn - opnieuw het vertrouwen in het eigen lichaam en kunnen bestendigen.

Gadde Ruthvika Shivani (WR53) uit India en De Visch Eijbergen - exact 84 plaatsen afgezakt naar WR149 t.o.v. een jaar geleden - speelden vier jaar geleden voor het eerst en laatst tegen elkaar. In Haarlem maakte de Nederlandse toen met 19-21 en 7-21 gehakt van de Indiase. De Visch Eijbergen is nu echter de underdog en de gokkers zetten hun geld in op de jeugdige Shivani die 71 plaatsen steeg in de afgelopen 365 dagen.

Gayle Mahulette vs Tanvi Lad (2.85 | 1.31)

De Arnhemse Mahulette heeft in het afgelopen half jaar een inhaalslag gemaakt op haar geblesseerde selectiegenote en is momenteel de hoogste gerankte vrouwenenkel speler van Nederland: WR121. In Duitsland staat ook zij tegenover iemand uit India: Tanvi Lad (WR62). Mahulette is de duidelijke underdog, zelfs slechts op basis van ranking. Lad heeft wat 'early exits' gehad in de afgelopen toernooien, maar speelde ook consequent toernooien van hoger niveau.

Klik hier om de Nederlandse wedstrijdens van de Bitburger Open 2016 te volgen.

De gokinzetten komen van 10bet. De schrijver van dit artikel gokt zelf niet: mochten de 'gokinzetten' verkeerd geïnterpreteerd zijn, schroom niet en reageer onder het artikel.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Christ de Rooij

Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!