Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© badmintonline.nl

Nog drie jaar finale landskampioenschap Carlton Eredivisie badminton in Den Bosch

© badmintonline.nl+

Badminton Nederland en de gemeente Den Bosch zijn overeengekomen dat ook de komende drie edities van de finale om het landskampioenschap Carlton Eredivisie badminton in de Maaspoort in Den Bosch zullen worden georganiseerd. De laatste drie edities vonden hier al plaats, onder een toenemende publieke belangstelling.

Op 11 maart 2017 vindt de eerstvolgende finale om het landskampioenschap Carlton Eredivisie badminton plaats. Momenteel strijden vijf eredivisieteams in de kampioenspoule om een plek in de finale. In de finale wordt in maximaal acht partijen (2x mannenenkel, 2x vrouwenenkel, 1x mannendubbel, 1x vrouwendubbel en 2x gemengddubbel) beslist wie zich een jaar lang landskampioen badminton mag noemen.

"Wij zijn erg verheugd dat de samenwerking voortgezet wordt. Maaspoort is de ideale plek om ons evenement te laten groeien en badminton te promoten. Ik hoop dat veel bezoekers naar de finale landskampioenschap komen kijken om zo topbadminton te mogen ervaren", aldus Clemens Wortel, voorzitter Badminton Nederland.

Bossche Badminton Dagen

In de week voorafgaand aan de finale worden de Bossche Badminton Dagen georganiseerd. Van 6 t/m 10 maart 2017 maken het basisonderwijs, bedrijven, mensen met een beperking en kinderen van de BSO kennis met badminton in de Maaspoort. Afgelopen jaren hebben jaarlijks al meer dan 1000 kinderen hieraan deelgenomen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Zeven punten voor Duinwijck in Carlton Eredivisie dubbelweekend

8 maanden geleden

volgend artikel

Het ligt niet aan de scheidsrechter!

8 maanden geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws