Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Pixabay

Word trainer en help jouw vereniging

© Pixabay+

Bij vrijwel elke badmintonvereniging is behoefte aan vrijwilligers die helpen bij het geven van trainingen aan jeugdgroepen of recreanten.

Deze trainingen zorgen bij deze groepen badmintonners voor veel spelplezier en dat maakt het geven van zo'n training niet meteen eenvoudig. Hoe zorg je voor afwisseling in jouw oefenvormen, hoe zorg je dat iedere speler elke week op diens eigen speelniveau oefeningen krijgt? Bovendien heeft niet iedereen het 'automatisch' in zich om voor een groep te staan en oefeningen uit te leggen. Daarom organiseert Badminton Nederland trainersopleiding Sportleider 2 badminton.

Bij veel verenigingen is ook behoefte aan een hoofdtrainer; iemand die ervoor zorgt dat de competitiespelers (veelal vanaf derde klasse) een goed trainingsprogramma krijgen en zich ontwikkelen op technische, tactische, fysieke en mentale aspecten. Hoe maak je zo'n trainingsprogramma en hoe zorg je ervoor dat jouw spelers zich kunnen blijven ontwikkelen? Om dit te leren organiseert Badminton Nederland de trainersopleiding Sportleider 3 badminton.

Lees de rest van dit artikel op de website van Badminton Nederland.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Terugblik 2016 en vooruitblik 2017

8 maanden geleden

volgend artikel

Saber Afif wordt bondscoach van Cyprus

8 maanden geleden

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws