badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Belangrijke weken voor Van Zijderveld in de handhavingspoule' en is gemaakt door badmintonline.nl
© badmintonline.nl

Belangrijke weken voor Van Zijderveld in de handhavingspoule

Deze afbeelding hoort bij 'Belangrijke weken voor Van Zijderveld in de handhavingspoule' en is gemaakt door badmintonline.nl
© badmintonline.nl+

Het zijn belangrijke weken in de handhavingspoule. Met in de maand januari vijf weken om uit te maken wie blijft, en wie degradeert.

Van Zijderveld zou deze cruciale maand starten met een dubbel weekend met Roosteren en Hoorn als tegenstanders. De uitwedstrijd tegen Roosteren werd echter afgelast vanwege de gladde wegen en dus bleef de zondagse uitwedstrijd tegen Hoorn over.

Hoorn staat enigszins met de rug tegen de muur en heeft 'gouwe ouwe' Dennis Lens van stal gehaald in een poging het tij te keren. Bij winst zou Van Zijderveld grote stappen zetten richting lijfsbehoud, door het zeer reëel maken van het direct kunnen ontlopen van degradatie. Het mocht echter niet zo zijn. De dubbels en mannenenkelspelen werden netjes verdeeld, en ondanks dat de vrouwen middels de enkelspelen voor een 4-2 voorsprong zorgden, gingen beide gemengddubbel partijen verloren. En zorgden zodoende voor een wrange 4-4. Neemt niet weg, alles is nog in eigen hand.

Volgende wedstrijd, volgende kans. De uitwedstrijd tegen Victoria, dit keer niet in de gebruikelijke sporthal In de Biessen in Hoensbroek, maar in Heerlen. In sporthal Palemig kwam team Van Zijderveld de in de dubbels opgelopen achterstand niet meer te boven. Alle overige partijen werden netjes verdeeld. En de enige partij die spanning bood en beide kanten op kon gaan ging helaas voor ons naar Victoria. Een 5-3 verlies betekent dat Van Zijderveld niet uit heeft kunnen lopen op, directe concurrent voor plek 3, Barendrecht. Dat verschil blijft op dit moment twee punten in het voordeel van Van Zijderveld.

Volgende week wacht de directe confrontatie, in Barendrecht.

door

via Van Zijderveld
vorig artikel

Weekend van de waarheid voor Almere

11 maanden geleden

volgend artikel

Serious Request: doneer jouw overbodige rackets aan Solibad!

11 maanden geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws