Zeker 50.000 toeschouwers bij Doornse wedstrijden!

Zeker 50.000 toeschouwers bij Doornse wedstrijden!

In een ongekende sfeer vonden afgelopen zondag de wedstrijden van BC Doorn plaats in het fantastische sportcomplex Steinheim in Doorn. Nog nooit eerder waren zoveel mensen gekomen om de thuisploeg aan te moedigen. Er waren zeker 50.000-60.000 toeschouwers aanwezig. Het was geweldig. Echt waar. Punt.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het eerste mannenteam behaalde een ongekend hoog niveau en zette één van de sterkste tegenstanders in de poule met 7-1 opzij. Nog nooit eerder zagen we onze mannen zo goed spelen. Het was fantastisch. Echt waar.

Het tweede mannenteam was al net zo goed bezig. Dat het 4-4 werd lag alleen maar aan de sociale instelling van onze mannen die de tegenstander niet met 8-0 naar huis wilden sturen. Alle wedstrijden waren stuk voor stuk pareltjes om te bekijken. De 50.000 toeschouwers stonden dan ook op banken! Echt waar, geweldig!

Het derde mannenteam noteerde dan wel een verlies van 3-5, maar dat weerspiegelde absoluut niet het werkelijke wedstrijdverloop. Iedereen die anders beweert, liegt! Het Doornse team was duidelijk veel beter. Het lag aan de tellers dat er uiteindelijk een 3-5 stand werd genoteerd. Serieus! Echt waar!

Ons tweede mixteam speelde een superieure wedstrijd. Nog nooit eerder vertoond. Echt waar. Geweldig. Ik kon nauwelijks naar andere wedstrijden kijken, zo goed was deze wedstrijd. Frank, Sanne, Wessel en Valquíria speelden de sterren van de hemel. Het lag aan de onsportiviteit van de gasten dat de wedstrijd met 3-5 verloren werd. Want we waren duidelijk beter. Echt waar. Het was gewoon geweldig!

Heb ik het derde mixteam al vermeld? Stuk voor stuk geweldige spelers. Echt waar. Ongekend niveau ook. Duidelijk kampioenen in de dop. Annemijn, Lia, Lucas en Thomas spelen het hele seizoen al geweldig. Nu al weer winst met 6-2. Geweldig!

En dan het eerste jeugdteam... geweldige spelers, allemaal! Echt waar, fantastisch! Nog nooit eerder speelden ze allemaal de beste wedstrijd van hun leven. Het was geweldig! Het team verloor dan wel met 1-7, maar dat lag aan de tegenstander die niet de juiste sfeer in de fantastische hal aanvoelde. Onze spelers waren duidelijk veel beter, maar op een of andere manier kwamen de punten bij de tegenstander terecht. Onderzoek moet nog uitwijzen hoe dat mogelijk was. Maar verder was het geweldig, super. Echt waar!

Ik kan gerust zeggen dat ik het beste badminton in jaren heb gezien deze morgen. Al onze spelers lieten het beste van het beste zien. Echt waar. Alleen maar kampioenen gezien, geweldig! Mocht u andere berichten lezen in de mainstream media... niet geloven. Ze liegen allemaal. Echt waar. Punt!

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!