Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Eli Mambwe

Eli Mambwe hoofdtrainer Regionaal Trainingscentrum Deurne

© Eli Mambwe+

Badminton Nederland is verheugd dat Eli Mambwe als hoofdtrainer van het Regionale Trainingscentrum (RTC) in Deurne aan de slag gaat.

Mambwe is geboren in Zambia en voor dit land uitgekomen tijdens de Olympische Spelen van Beijing, is al vele jaren actief als trainer in ons land. De aanstelling van de 34-jarige Mambwe is één van de stappen in het uitvoeren van de gestelde doelen zoals beschreven in het Masterplan Topbadminton, waarbij Badminton Nederland het noodzakelijk vindt dat er aandacht besteed gaat worden aan de ontwikkeling van jonge Nederlandse trainers en coaches specifiek gericht op talentontwikkeling en het internationale circuit. Mambwe zal gedurende een aantal dagen in de week de trainingen en tijdens toernooien de coaching van de talenten gaan verzorgen.

Technisch directeur Claus Poulsen over Eli Mambwe: "Ik ben blij dat wij vandaag Eli kunnen presenteren als hoofdtrainer van RTC Deurne. Eli heeft een enorme passie en kennis om jeugdspelers stappen te laten zetten in hun ontwikkeling en badmintontoekomst. Ik kijk er naar uit om met hem samen te werken."

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Nederlanders in actie bij German Open

6 maanden geleden

volgend artikel

BC Castellum zoekt hoofdtrainer voor nieuwe competitieseizoen

6 maanden geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws