badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Zondag 12 februari ontvangt DKC play-offs tegenstander Almere' en is gemaakt door badmintonline.nl
© badmintonline.nl

Zondag 12 februari ontvangt DKC play-offs tegenstander Almere

Deze afbeelding hoort bij 'Zondag 12 februari ontvangt DKC play-offs tegenstander Almere' en is gemaakt door badmintonline.nl
© badmintonline.nl+

Almere werd tweede in de kampioenspoule en DKC werd derde en vandaar dat beide ploegen nogmaals tweemaal tegen elkaar spelen en dat wordt dan de vierde en vervolgens de vijfde maal, want DKC en Almere speelden al eerder in deze competitie driemaal tegen elkaar.

Beide teams doen niet veel voor elkaar onder, zijn aan elkaar gewaagd en een voorspelling over de uitslag van de twee wedstrijden is niet te maken, tenzij er iemand is die over een glazen bol beschikt.

Beide wedstrijden kunnen overigens niet in een gelijkspel eindigen, want er is altijd een winnaar omdat er een golden game gespeeld wordt bij een gelijke stand. De golden game hoeft in tegenstelling tot voorgaande jaren niet uit een gemengd dubbel game te bestaan. De coaches maken uit wat voor game het wordt.

Spelers en begeleiding van Almere kunnen uw support in deze belangrijke uitwedstrijd in het Haagse heel goed gebruiken en zij rekenen op een grote schare Almeerse toeschouwers.

door

via BV Almere
vorig artikel

Wat betekent Badminton Nederland voor onze jeugdtalenten?

10 maanden geleden

volgend artikel

Grand Prix toernooi op 20 en 21 mei in Den Haag

10 maanden geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws