badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Winterwijkse club organiseerde plezierig recreantentoernooi' en is gemaakt door 't Pluumke
© 't Pluumke

Winterwijkse club organiseerde plezierig recreantentoernooi

Deze afbeelding hoort bij 'Winterwijkse club organiseerde plezierig recreantentoernooi' en is gemaakt door 't Pluumke
© 't Pluumke+

Ook in 2017 was sporthal Winterswijk twee avonden het decor van een gezellig en sportief badmintontoernooi voor recreanten. Maandag 20 en woensdag 22 maart werd er in zes categorieën gestreden om de prijzen bij 't Pluumke.

Voor veel teams is het Recreatief Badmintontoernooi een terugkerend evenement op de sportieve agenda. Met meer dan honderd gespeelde wedstrijden was de hal twee avonden goed gevuld. Veel collega's, vrienden en families doen al vele edities mee. En de onderlinge krachtmetingen leidden ook dit jaar tot spannende wedstrijden. Maar deze editie mocht de organisatie ook veel nieuwe gezichten verwelkomen.

In de verschillende poules lag het niveau van de koppels erg dicht bij elkaar. Hierdoor werden er veel boeiende wedstrijden gespeeld. Gelet op de spannende uitslagen concludeert de organisatie dat een ieder hard moest werken om in aanmerking te komen voor de winst.

De organisatie kan dan ook terugkijken op een geslaagd toernooi.

door

via 't Pluumke Winterswijk
vorig artikel

CBA Nederland van start

9 maanden geleden

volgend artikel

Kwartfinales eindpunt voor Nederlanders tijdens individueel toernooi 8 nations

9 maanden geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws