badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Almere-voorzitter Henk Staats: waarom is het bestuur van Badminton Nederland nog niet opgestapt?' en is gemaakt door Pixabay
© Pixabay

Almere-voorzitter Henk Staats: waarom is het bestuur van Badminton Nederland nog niet opgestapt?

Deze afbeelding hoort bij 'Almere-voorzitter Henk Staats: waarom is het bestuur van Badminton Nederland nog niet opgestapt?' en is gemaakt door Pixabay
© Pixabay+

De bestuurscrisis in badmintonland is nog niet ten einde en het lijkt er op dat een oplossing voorlopig ook niet in zicht is. Clemens Wortel schrijft op 31 maart via badmintonline.nl vanuit Praag, waar hij aanwezig is bij een jubileumvergadering van Badminton Europe, dat hij niet uit is op een baantje bij de BWF en dat hij maar één belang kent en dat is het belang van Badminton Nederland.

Dat geloof ik graag, maar het badmintonbelang is er ook mee gediend dat er duidelijkheid komt over de situatie die is ontstaan tijdens de laatste bondsvergadering van 11 maart en het niet-opstappen van het bestuur. Duidelijkheid schept immers comfort voor alle partijen en dan weet een ieder waar hij aan toe is. Want hele volksstammen maken zich nu ongerust over het voortbestaan van onze sport en zij houden hun badmintonhart vast over hoe het nu verder moet. Ik vind het niet correct dat Clemens deze mensen als azijnzeikers typeert, want deze badmintonners maken zich terecht ongerust over onze sport met een stuurloze bond.

Het is overigens naar ik weet een eerste publieke reactie van Clemens en daar is bijna drie weken over heengegaan en dat acht ik een lange periode. Clemens moet het rotsvaste vertrouwen uitstralen dat het in orde komt en afscheid nemen van de non-bestuurders binnen BNL.

door

via BV Almere

vorig artikel

Finaleplek Mark Caljouw in Orléans International

8 maanden geleden

volgend artikel

Mark Caljouw wint Orleans International 2017

8 maanden geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws