Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Nederland

EJK Individueel 2017: kwartfinale Joran Kweekel, derde ronde Ties van der Lecq en Sebastiaan Li

© Badminton Nederland+

Bij de Europese Jeugdkampioenschappen in het Franse Mulhouse heeft Joran Kweekel in het mannenenkel de kwartfinales en Ties van der Lecq en Sebastiaan Li in het mannendubbel de derde ronde weten te bereiken.

Kweekel speelt tegen de als vierde geplaatste Tsjech Jan Louda en het koppel Van der Lecq / Li neemt het op tegen de Schotse broers Christopher en Matthew Grimley (als vierde geplaatst).

Joran Kweekel wist de kwartfinales te halen door donderdag eerst de als achtste geplaatste Bulgaar Daniel Nikolov te verslaan (21/17, 21/10) en daarna overtuigend met 21/9 en 21/10 van de Spanjaard Miguel Barbado te winnen. Het mannendubbel Ties van der Lecq / Sebastiaan Li hoefde nog maar weinig in actie te komen. De eerste ronde hadden zij een bye en door opgave van het Belgische koppel Julien Carragi / Jona van Niewkerke gingen de Nederlanders via een walk over verder.

Madouc Linders en Ties van der Lecq in het gemengddubbel, de koppels Milou Lugters/ Alyssa Tirtosentono en Imke van der Aar/ Debora Jille in het vrouwendubbel en Sebastiaan Li in het mannenenkel wisten hun partij niet te winnen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

EJK Individueel 2017: Nederlanders in actie

5 maanden geleden

volgend artikel

EJK Individueel 2017: Joran Kweekel zeker van medaille

5 maanden geleden

Wat vind jij?

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws