badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Geldrops team na Brabants kampioen ook Nederlands Kampioen' en is gemaakt door BC Geldrop
© BC Geldrop

Geldrops team na Brabants kampioen ook Nederlands Kampioen

Deze afbeelding hoort bij 'Geldrops team na Brabants kampioen ook Nederlands Kampioen' en is gemaakt door BC Geldrop
© BC Geldrop+

De prestaties van Geldrop 10 worden alleen nog maar beter! Na het kampioenschap in de competitie en het Brabants kampioenschap, mag het team nog een titel aan haar prijzenkast toevoegen: Nederlands kampioen!

In Zutphen werd dit weekend het Nederlands kampioenschap voor regioteams gespeeld. Regioteams die kampioen waren geworden van hun district, streden tegen elkaar in de Hanzehal om het Nederlands kampioenschap in hun klasse.

Het derde klasse-kampioensteam bestaat uit Quinty, Charlotte, Novi, Gijs, Stan en Niels. Het is hen dit weekend gelukt om door de poule te komen, en om in de halve finale en finale iedere wedstrijd met 3-2 te winnen. Daarmee mogen ze zich een jaar lang het ultieme kampioensteam noemen.

door

via BC Geldrop

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws