clubzoeker

DKC over naar sporthal Hogeveld: tijd voor een feestelijke opening

DKC over naar sporthal Hogeveld: tijd voor een feestelijke opening

Een nieuw seizoen: een nieuw thuishonk. DKC is verhuisd! Het nieuwe onderkomen van DKC is vanaf deze maand Sporthal Hogeveld.

clubzoeker

Ken je BV Gouweslag al?

Tientallen jaren heeft DKC met veel plezier in sporthal 't Zandje gebadmintond. In deze sporthal heeft DKC prachtige successen gevierd, met als hoogtepunt het landskampioenschap van het eerste team in 2015. De tijd is echter rijp om een overstap te maken naar sporthal Hogeveld.

Al jaren speelde en trainde de jeugd in dit sportcomplex, terwijl de activiteiten voor de senioren voornamelijk geconcentreerd waren in 't Zandje. Belangrijkste reden voor de verhuizing is dan ook dat DKC alle activiteiten van de club in sporthal Hogeveld onder één dak kan uitvoeren. Zo goed als alle trainingen en wedstrijden van zowel senioren als jeugd zullen in Hogeveld gaan plaatsvinden. Ook krijgt DKC er een 'eigen' kantine.

Om deze overstap te vieren organiseert DKC een feestelijke opening op zaterdag 16 september a.s:

  • 13:00 - 17.00 u Tijd om te spelen! Voor de kinderen een springkussen, spelletjes binnen én buiten, en een circuit van 6 badmintonspelletjes / oefeningen waarmee o.a. een gratis training gewonnen kan worden! Ook kan een kijkje worden genomen bij de eerste senioren competitiewedstrijden van dit seizoen van de teams 2, 3, 5 en 9;
  • 17:30 - 19.00 u Officiële opening in aanwezigheid van de heer Rabin Baldewsingh, wethouder Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport van Den Haag.
  • 19.00 - 22.00 u Eredivisiewedstrijd team 1 (in 2015 landskampioen, vorig seizoen geëindigd als 2e van Nederland).

Gedurende de gehele middag en avond zijn er hapjes en drankjes te verkrijgen. Uiteraard kan op elk tijdstip bij de activiteiten en feestelijkheden worden aangesloten.

DKC heeft haar uiterste best gedaan zoveel mogelijk adressen van (oud-)betrokkenen te achterhalen om deze uit te nodigen voor de opening, maar dit zal helaas niet in alle gevallen zijn gelukt. Dit bericht is dan ook tegelijk een uitnodiging aan alle (oud-)betrokkenen en belangstellenden. Voor informatie en/of aanmelding voor de opening graag een e-mail sturen aan redactie@bcdkc.nl.

Sporthal Hogeveld is gelegen aan het Panamaplein 30, 2548 HJ Den Haag (stadsdeel Wateringse Veld).

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!