badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Badminton Nederland heeft zak met geld voor lokale initiatieven

Heeft jullie vereniging al eens willen samenwerken met andere verenigingen maar ontbreken de financiële middelen om dit realiseren? Dan is dit de kans om deze samenwerking nieuw leven in te blazen of een nieuw initiatief op te starten.

Badminton Nederland heeft zak met geld voor lokale initiatieven - Pixabay
© Pixabay
Badminton Nederland heeft zak met geld voor lokale initiatieven - Pixabay
© Pixabay +

 

Badminton Nederland ondersteunt dit jaar initiatieven, door middel van een financiële bijdrage, waarbij badmintonverenigingen lokale samenwerkingen aangaan. Deze samenwerking moet als doel hebben de verenigingen te versterken of een impuls te geven aan de badmintonsport in het algemeen.

Uit de Verenigingsmonitor 2015 en 2016 konden we al concluderen dat samenwerken loont. Succesvolle clubs - dat wil zeggen met voldoende vrijwilligers, financieel gezond en een stijgend ledental - zijn relatief vaker actief in samenwerkingen dan andere clubs. Dit jaar zien we voor het eerst ook een flinke stijging in het aantal clubs dat samenwerkt van 34% naar 69%. Een ontwikkeling die we graag willen blijven stimuleren.

Er is al een aantal verenigingen geweest dat samen een mooie samenwerking is aangegaan, waarbij Badminton Nederland heeft kunnen helpen met een financiële bijdrage.

Check hieronder of jullie vereniging in aanmerking komt voor een ondersteuningsbudget en neem contact met ons op!

Kun jij alle boxjes afvinken? Doe dan een aanvraag.

  • [ ] Ons initiatief is badminton gerelateerd.
  • [ ] Ons initiatief zorgt voor kennisuitwisseling en/of samenwerking tussen badmintonverenigingen, meer dan een eenmalige ontmoeting.
  • [ ] Er zijn minimaal drie lidverenigingen betrokken. De aanvrager is lid van Badminton Nederland.
  • [ ] Wij vragen minimaal €200 en maximaal €1.000 aan en dit is niet meer dan 30% van de totale kosten.
  • [ ] Onze aanvraag betreft een project, geen regulier verenigingsaanbod.
  • [ ] Wij zijn bereid onze ervaringen en uitkomsten te delen met Badminton Nederland en andere verenigingen.

Voor het complete overzicht van de voorwaarden klik hier.

Er is een beperkt budget beschikbaar, wacht dus niet te lang met het aanvragen. Voor aanvragen die voldoen aan de voorwaarden geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Deadline voor het aanvragen is 15 december 2017.

Heb je vragen over het aanvragen van budget voor een samenwerkingsinitiatief? Neem dan contact op met Daphne Latour, dlatour@badminton.nl of 030-5713849.

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws