clubzoeker

Smashing houdt vijf punten over na thuiswedstrijd tegen Van Zijderveld

Smashing houdt vijf punten over na thuiswedstrijd tegen Van Zijderveld

We begonnen met de dubbels. Onze heren Roy en Yannic zaten goed in de wedstrijd en wonnen overtuigend in twee sets. De dames Ella en Milou hadden een lastigere partij.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De eerste set werd net aan door de tegenstander gewonnen. Ook de tweede set was erg spannend en gelukkig werd deze gewonnen door onze eigen dames. De derde set wisten ze overtuigend te winnen! Dit betekent dat we op een 2-0 voorsprong stonden.

Toen mocht Yannic beginnen met zijn singel. Yannic speelde heel erg goed en won de eerste set dan ook overtuigend van Thomas Sibbald. De tweede set ging wat moeizamer, maar ook deze won hij! Demi was ondertussen ook al begonnen met haar singel. Wegens afwezigheid van Maureen, viel Demi in, waar we erg blij mee waren. Demi speelde een prima partij. Ieva Pope was in de eerste set een maatje te groot voor Demi. De tweede set maakte Demi het haar tegenstander erg moeilijk, maar helaas was dat net niet genoeg.

Nu mochten Brandon en Denise in de singel laten zien wat ze kunnen. Brandon had het lastig tegen zijn linkshandige tegenstander Elwin Wu. De eerste set had Brandon het lastig en maakte wat onnodige foutjes, maar liet in de tweede set veel beter spel zien. Hij maakte het spannend tot het einde, maar ook dit was helaas niet genoeg om de set te pakken. Denise was begonnen met haar singel. De eerste set was erg spannend en werd gewonnen door Denise in verlenging. De tweede en derde set maakte Denise wat meer foutjes, waardoor Linda Chen een aantal punten voorsprong had op Denise. Denise had nog wel een goede comeback, maar haar tegenstander had toch teveel voorsprong op Denise. Dit betekent dat het 3-3 stond.

Nu mochten beide mixen aantreden. Roy en Milou hadden het de eerste set lastig en zaten niet lekker in de wedstrijd. De tweede set ging al een stuk beter en deze werd dan ook gewonnen! De derde set gingen ze weer door als in de tweede set en pakte hierdoor een punt voor Smashing. Brandon en Ella zaten erg goed in de wedstrijd en gaven hun tegenstander dan ook geen kans. Dus 5-3 voor Smashing!

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!