badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Soap rond Limburgse badmintonclub Victoria blijft maar voortduren' en is gemaakt door Teddlicious / Pixabay / badmintonline.nl
© Teddlicious / Pixabay / badmintonline.nl

Soap rond Limburgse badmintonclub Victoria blijft maar voortduren

Deze afbeelding hoort bij 'Soap rond Limburgse badmintonclub Victoria blijft maar voortduren' en is gemaakt door Teddlicious / Pixabay / badmintonline.nl
© Teddlicious / Pixabay / badmintonline.nl+

Roosterse BC heeft gelijkgespeeld tegen Smashing: 4-4. BC Victoria speelde onder protest en verloor met 8-0 van DKC.

BC Victoria heeft zaterdagavond onder protest gespeeld tegen DKC.

Voorzitter Franz-Josef Breuer legde de situatie uit: "De scheidsrechter had opdracht gekregen van de bond om te controleren of al onze spelers voor 31 augustus (de deadline voor inschrijving, red.) ook lid waren van de bond. Het klopt dat er bij ons een paar spelers zijn die daarna pas zijn ingeschreven. Maar naar onze mening geldt die deadline voor de vaste spelers van het team. Zaterdagavond ging het om invallers."

Victoria verloor tegen DKC vanwege die regels drie partijen met twee keer 21-0. Ook de overige duels werden allemaal verloren. Eindstand: 0-8. Maar dit duel krijgt nog een staartje. "We gaan een protest indienen", aldus Breuer. "Dan hoop ik dat de bond voor de volgende wedstrijd een uitspraak doet. En die is pas over twee weken."

Roosterse BC heeft een gelijkspel behaald tegen Smashing uit Wijchen: 4-4. De ploeg kwam in eigen huis met 4-0 achter. Nico Hermans en Rick Steuten wonnen daarna het enkelspel en beide gemengd dubbels gingen naar de thuisploeg.

door

via De Limburger

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws