Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© De Limburger

Victoria verliest ook laatste twee duels

© De Limburger+

BC Victoria heeft afgelopen weekend beide wedstrijden in de eredivisie badminton verloren. Zaterdagavond was Barendrecht met 8-0 te sterk en op zondagmiddag was de ploeg niet opgewassen tegen VELO: 8-0.

Victoria eindigde als laatste in de eerste seizoenshelft en begint in de handhavingspoule vanaf begin december met één punt. Coach Alex Timmermans: "Ik zie nog steeds een groei in niveau en ook de samenwerking tussen de spelers gaat steeds beter. Zaterdag tegen Barendrecht hebben we zelfs een matchpoint gehad."

Roosterse BC won zaterdagavond met 7-1 in Amstelveen bij Van Zijderveld. Alleen Reni Molla verloor haar enkelspel. Uiteindelijk komt Roosterse, net als vorig seizoen, twee punten tekort voor de kampioenspoule. Als nummer zes begint de ploeg wel met vijf punten aan de handhavingspoule.

door

via De Limburger

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Op zoek naar droomcombinatie bij Roosterse

2 weken geleden

volgend artikel

Verslag stand van zaken nieuw bondsbestuur

2 weken geleden

Wat vind jij?

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws